Директор в Рома след жребия за Лига Европа: Имаме отговорност да спечелим първото място в групата


Директор в Рома след жребия за Лига Европа: Имаме отговорност да спечелим първото място в групата
Снимка: Getty Images

1465 0

Лудогорец попадна в компанията на Рома, Бетис и ХИК Хелзинки в груповата фаза на Лига Европа, а спортният директор на "вълците" Тиаго Пинто заяви, че съставът на Жозе Моуриньо има отговорност да се представи силно и да спечели Група "С", след като през сезон 2021/22 триумфира във финала на турнира Лига на конференциите.

"Доволни сме, че сме тук. Ще е трудна и много оспорвана група, но ние искаме да продължим напред. Когато един отбор е спечелил турнир, както го направихме ние, самочувствието му се увеличава", каза Пинто пред "Sky Sports" и допълни:

"Имаме отговорност да се представим силно в груповата фаза на Лига Европа и да спечелим първото място".

Спортният директор на Рома добави още, че трансферите не са приключили и благодари специално на италианските фенове: "Трансферите все още не са приключили - има още 4-5 дена до затварянето на трансферния пазар и ние имаме още работа. Искам да благодаря и на нашите тифози, защото вече продадохме над 35 000 абонаментни карти за Лига Европа. Те създават невероятна атмосфера и това ни помага изключително много".

Вижте още: Изчислиха кой е с най-голям шанс да спечели Шампионска лига, "Ушатата" ще е "червена" през сезон 2022/23?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички