Честният Юрген Клоп призна превъзходството на Юнион срещу Ливърпул и заключи: Най-важното е, че никой не се контузи


Честният Юрген Клоп призна превъзходството на Юнион срещу Ливърпул и заключи: Най-важното е, че никой не се контузи
Снимка: GettyImages

2155 0

В четвъртък (14.12.) вечер Ливърпул загуби гостуването си на Роял Юнион от последния кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа.

Двубоят в Белгия беше без значение за мърсисайдци, които вече си бяха гарантирали първото място в Група "Е" и Юрген Клоп пусна експериментален състав.

"Мисля, че всички изгледахме мача... Смятам, че Юнион постигна заслужена победа", призна треньорът на Ливърпул след последния съдийски сигнал и допълни:

"Направих доста промени, което се отрази на ритъма ни на игра. Допуснахме леки голове, но въпреки това на два или три пъти можехме да изравним резултата, което щеше да бъде хубаво - щеше да е добре да си тръгнем с точка. Но все пак мисля, че се представихме добре, а най-важното е, че никой не пострада и никой не се контузи!".

*За Ливърпул предстои домакинство на Манчестър Юнайтед от 17-ия кръг на английската Висша лига, което е насрочено за 17-и декември (18:30 ч. българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъл Оуен даде прогноза за Ливърпул - Манчестър Юнайтед и посъветва "червените дяволи" да вземат пример от Тотнъм!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички