Димитър Бербатов отправи призив към Манчестър Юнайтед преди дербито с Ливърпул


Димитър Бербатов отправи призив към Манчестър Юнайтед преди дербито с Ливърпул
Снимка: Getty Images

2440 0

"За всички е разочароващо да завършиш зад отбори като Копенхаген и Галатасарай в Шампионска лига. Манчестър Юнайтед не се представи добре и заслужаваше да отпадне" - това заяви Димитър Бербатов пред "Betfair" след краха на "червените дяволи" в най-комерсиалния европейски футболен турнир.

"Да, имаше мачове, в които тимът изглеждаше добре и играеше добре, но постоянството и концентрацията не бяха налице", допълни бившият нападател.

Идната неделя, 17-и декември, Ерик тен Хаг и компания гостуват на Ливърпул в сблъсък от 17-ия кръг на Висшата лига, а Бербо коментира:

"Проблемът е, че не би искал да се намираш в такава форма, когато трябва да играеш срещу Ливърпул. Разбира се, винаги има надежда, особено когато става въпрос за дерби. Въпреки че Юнайтед загубиха последните си два мача, те трябва да вярват, че могат да победят Ливърпул в неделя. Няма значение колко е трудно - шансовете ги има. Ливърпул е фаворит "на хартия", но в такива сблъсъци надеждата винаги е налице, стига да не правиш глупави грешки".

"Просто трябва да си представиш, че това е първият мач от сезона във Висшата лига и така се е случило, че в него се изправяш срещу Ливърпул - излез и покажи, че си готов за битка. Това е, не е голяма философия!", призова Бербатов за финал.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъл Оуен даде прогноза за Ливърпул - Манчестър Юнайтед и посъветва "червените дяволи" да вземат пример от Тотнъм!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички