Цели 19 играчи пропускат Ливърпул - Манчестър Юнайтед


Цели 19 играчи пропускат Ливърпул - Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

2660 0

Ливърпул и Манчестър Юнайтед приковават погледите през този уикенд. Двата отбора се изправят един срещу друг в 17-ия кръг от английската Висша лига. Мърсисайдци имат преднина от 10 точки, като са на лидерската позиция, докато "червените дяволи" са 6-и.

Кои са аут за сблъсъка Ливърпул - Манчестър Юнайтед?

Манчестър Юнайтед ще бъде без своя капитан Бруно Фернандеш, който е наказан заради натрупани жълти картони, след като си изкара официално предупреждение при поражението с 0:3 от Борнемут. Той обаче далеч няма да е единствената липса за Ерик тен Хаг.

С контузии са Лисандро Мартинес, Каземиро, Тайрел Маласия, Кристиан Ериксен и Амад Диало, като се очаква всички те да са аут. Освен това има и други шестима, за които от Sky Sports пишат, че са под въпрос.

Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал не играха срещу Байерн Мюнхен поради болест, като не е ясно дали ще се възстановят на време. Мейсън Маунт е аут от над месец, докато Хари Магуайър и Люк Шоу бяха принудително заменени през второто полувреме срещу Байерн Мюнхен. Виктор Линдельоф също има травма, но все пак се завърна към тренировъчния процес. Джейдън Санчо пък е отстранен от първия отбор.

В Ливърпул мача ще пропуснат Жоел Матип, Тиаго Алкантара, Андрю Робъртсън, Диого Жота и Стефан Байчетич, пишат още от Sky Sports, като допълват, че Алексис Мак Алистър е под въпрос.

Мачът между двата тима е в неделя (17.12) от 18:30 часа българско време. Бивш футболист на двата отбора пък даде прогноза за Ливърпул - Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички