Роял Юнион остава в Европа след бой над резервите на Ливърпул (ВИДЕО)


Роял Юнион остава в Европа след бой над резервите на Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

751 0

Белгийският Роял Юнион ще продължи с изявите си в Европа и след зимата, след като победи при домакинството си на Ливърпул с 2:1. И трите попадения паднаха още преди почивката, след като Амура даде преднина за победителите в 32', а осем по-късно Куанса изравни. 

Много ценна победа за белгийците над колоса

Крайният резултат бе оформен от Пуертас 120 секунди преди изтичането на редовното време през първата част. По този начин белгийският тим събра 8 точки за третото място в група "Е", което го отвежда в елиминациите на Лига на конференциите. Втори се класира Тулуза с 3 пункта повече след успеха по същото време над Ласк с 2:1. 

Трябва да се отчете, че Клоп видимо бе преценил ситуацията - Ливърпул вече си беше гарантирал първото място, а в неделя приема Манчестър Юнайтед в шампионатен двубой и днес заложи на много експериментален състав. 

Сред титулярите попаднаха младоци като Чембърс, Брадли, голмайсторът Куанса, в средата - Джоунс, Ендо и Елиът, докато в предни позиции оперираха Гордън, Гакпо и Доук. На врата започна Келъхър, а от резервната скамейка шанс получиха Сканлън и МакКонъл. 

Следете всички двубои от Лига Европа НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички