Ботев Пловдив с нов залп срещу БФС и искане към Борислав Михайлов


Ботев Пловдив с нов залп срещу БФС и искане към Борислав Михайлов
Снимка: botevplovdiv.bg

1951 0

От Ботев Пловдив излязоха с официална позиция след решението на БФС да спре правата на петима родни съдии. „Канарчетата“ го определиха като „поредната проява на безсистемност в управлението и непоследователност в действията на ръководството на българския футбол“.

Пловдивчани припомниха отново, че настояват за извънредна среща на президента на Централата Борислав Михайлов с всички клубове и пожелаха срещите да са отворени.

Ето какво написаха от пловдивския клуб:

„Ръководството на ПФК Ботев Пловдив е убедено, че вчерашното решение на БФС да освободи от работа редица рефери, е поредната проява на безсистемност в управлението и непоследователност в действията на ръководството на българския футбол.

Наказанията на няколко рефери без никакво обяснение не са в състояние да решат един сложен проблем в съдийската система, за който основна отговорност носят председателят на съдийската комисия и президентът на БФС.

Ботев Пловдив припомня непроменената си позиция. Искаме ясни обяснения от президента на БФС, настояваме за извънредна среща на президента на БФС с представителите на всички клубове и комплексно решаване на проблемите.

Сигурни сме, че подобни срещи трябва да са редовни и отворени за всички клубове.

Само открит градивен диалог и съвместни действия на всички клубове могат да променят ситуацията, в която се намира българският футбол. Време е да направим следващите стъпки, за да променим настоящата ситуация.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив“

Припомнете си вчерашното решение на БФС в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички