Макс Алегри не каза и дума за Скудетото, Ювентус трябвало да мисли за четвъртото място


Макс Алегри не каза и дума за Скудетото, Ювентус трябвало да мисли за четвъртото място
Снимка: Getty Images

1021 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри говори пред медиите в Италия преди утрешното (3 април, 21:45 ч.) дерби срещу Интер. Опитният треньор заяви, че неговите футболисти трябва да изиграят много силен мач, ако искат да победят актуалните шампиони:

"Трудно е да кажа кой е фаворитът в дербито. Утре ще се наложи да се представим силно срещу италианския шампион, за да го победим и да затвърдим четвъртото си място. Завършихме наравно в Милано и загубихме в мача за Суперкупата, така че утре може би е наш ред да победим. Юве трябва да мисли за четвъртото място", заяви той, макар неговият отбор да е на седем точки от лидера Милан.

"Няма да играем, за да лишим Интер от Скудетото, а за да спечелим точки, с които да завършим в Топ 4. Целта ни е през следващия сезон да участваме в Шампионска лига. Трябва да останем фокусирани до края на кампанията - остават ни осем шампионатни мача и полуфинал за Купата, към който да се стремим", добави още Макс Алегри, чийто тим ще се изправи срещу Фиорентина в мач-реванш на 20 април в спор за място на финала за Купата на Италия. Първата среща завърши 1:0 за "бианконерите"!

Вижте още:

Симоне Индзаги преди дербито с Ювентус: Няма по-подходящ двубой

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички