Въпреки годините: Интер отправя апетитна оферта към Един Джеко


Въпреки годините: Интер отправя апетитна оферта към Един Джеко
Снимка: Getty Images

1425 0

Независимо, че вече навлезе в 38-ата година от живота си, босненският национал Един Джеко почти сигурно ще продължи да бележи на "Джузепе Меаца", тъй като Интер е готов да удължи договора му с още една година, информира "Gazzetta dello Sport".

Според източника, който ексклузивно публикува тази информация, босненецът, независимо от възрастта, ще продължи да играе за огромна заплата, която ще бъде малко по-ниска от сегашната му. В момента Един Джеко прибира шест милиона евро на година плюс бонуси, а през следващия сезон ще има фиксиран доход в размер на пет милиона евро.

Интер загуби битката за титлата в Серия А този сезон, но играе добре в Шампионска лига, където има огромен шанс да се класира за големия финал, след като спечели първия полуфинален мач срещу градския съперник Милан с 2:0, а първият гол бе отбелязан от Джеко, с който таранът влезе в исторята.

Босненският нападател носи фланелката на "нерадзурите" от 2021 година и до момента в 96 мача е отбелязал 31 попадения, а към това е допринесъл и с 15 асистенции. С "нерадзурите" досега той спечели медали в Купата на Италия и триумфира на два пъти в Суперкупата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички