Хенрих Мхитарян предупреди Интер след 2:0 срещу Милан: Не трябва да си мислим, че вече сме на финал


Хенрих Мхитарян предупреди Интер след 2:0 срещу Милан: Не трябва да си мислим, че вече сме на финал
Снимка: Getty Images

2463 0

В сряда вечер (10 май) Интер победи Милан с 2:0 в първия 1/2-финален сблъсък между двата тима в Шампионска лига и взе сравнително добра преднина преди реванша, който е насрочен за 16 май.

"Нерадзурите" водеха с 2:0 още до 11-ата минута, а головете бяха дело на Един Джеко и Хенрих Мхитарян. Впоследствие 34-годишният арменец бе избран за 'Игра на мача'.

"Още от първата минута играехме с желанието за победа и вкарахме два гола през първото полувреме. През втората част контролирахме повече мача и победихме", обясни Мхитарян след последния съдийски сигнал и предупреди:

"Голяма е заслугата на моите съотборници, но още нищо не е свършило - трябва да се подготвим възможно най-добре и за реванша!".

"Искахме да вкараме още голове и имахме шансове. Надявам се да го направим в ответния двубой. Не трябва да си мислим, че вече сме на финал. Трябва да запазим концентрацията си", призова полузащитникът на Интер.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Джеко се нареди сред най-възрастните с гол в ШЛ, но обясни, че не попаденията помагат на отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички