Интер надви Милан, но без спонсор на фланелките! Каква е причината?


Интер надви Милан, но без спонсор на фланелките! Каква е причината?
Снимка: Getty Images

1941 0

По-наблюдателните фенове забелязаха, че играчите на Интер излязоха на "Сан Сиро" в полуфиналния мач срещу Милан от Шампионска лига без спонсор на фланелките си.

"Нерадзурите" надвиха вечния си съперник в първата битка от предпоследното стъпало преди финала в Истанбул с 2:0 в сряда. Това те сториха без обичайната щампа на гърдите си.

Кой стои на тениските на Интер?

"DigitalBits", която се занимава с търговия на криптовалути и дигитални активи, е спонсор на тима през сезона. Нейното лого стои на лицевата част на фланелките на футболистите на Симоне Индзаги през цялата кампания, но изчезна в един от най-важните двубои за годината.

Казусът

Причина за това са загуби от окооло 24 милиона евро. От клуба поясняват, че "DigitalBits" им дълги близо 17 млн. от тях. В резултат на забавеното плащане "нерадзурите" взели решение да премахнат логото на компанията от екипите.

"Клубът вече е предприел всички необходими мерки на пазара и опитва да намери нов партньор за фланелките със собствена търговска структура, така че той да може да поеме отговорност възможно най-скоро", каза изпълнителният директор на клуба Алесандро Антонело, цитиран от "I News". 

Липсата на спонсор не попречи на вратаря на Интер - Андре Онана, да запише името си в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички