Джеко се нареди сред най-възрастните с гол в ШЛ, но обясни, че не попаденията помагат на отбора


Джеко се нареди сред най-възрастните с гол в ШЛ, но обясни, че не попаденията помагат на отбора
Снимка: Getty Images

1688 0

Един Джеко се пошегува за възрастта и договора си, но също така изтъкна, че носи нещо "повече от голове" на Интер, след като отбеляза в полуфинала на Шампионска лига срещу Милан. "Нерадзурите" започнаха перфектно европейското дерби на Мадонина, като Джеко и Хенрих Мхитарян поведоха с 2:0 в първите 11 минути.

Само легендата на Юнайтед е пред Джеко като най-възрастен с гол в тази фаза на турнира

Той продължава да бележи в тези мачове, а репортерите продължават да го питат на шега на колко години е. "Колко казах последния път? Да, все още съм на 37, но се чувствам добре", каза босненецът пред Amazon Prime Italia. Той се нареди до "най-възрастните" отбелязали в тази фаза на турнира, като пред него е само легендата на Манчестър Юнайтед - Райън Гигс.

"Днес се почувствах по-свеж, може би защото си починах преди три дни. Не само аз, но и целият отбор беше мотивиран, защото не всяка година играеш полуфинал на Шампионска лига. Бяхме концентрирани от първата до последната минута и накрая бяхме възнаградени за това.”

Бившият централен нападател на Рома също изтъкна, че значението му за Интер надхвърля вкарването на гол, което вероятно е причината да бъде предпочетен пред Ромелу Лукаку в стартовите 11 тази вечер. "Понякога головете не се получават и хората говорят само за това, но аз нося нещо повече от голове на отбора. Работя здраво за моите съотборници и вкарах гола, но също така свърших важна работа за отбора през целия мач.”

Джеко беше попитан кога ще подпише нов договор с Интер, тъй като настоящият му договор изтича през юни: "Не знам, трябва да попитате клуба", намигна той. А с днешните си два гола за 11 минути Интер влезе в историята на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички