"Всичко може да се промени много бързо" - Симоне Индзаги предупреди Интер въпреки перфектния старт в Серия А


"Всичко може да се промени много бързо" - Симоне Индзаги предупреди Интер въпреки перфектния старт в Серия А
Снимка: Getty Images

723 0

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, остана доволен от победата с 1:0 при гостуването на Емполи от 5-ия кръг на Серия А, но и предупреди своите играчи, че трябва да запазят мотивацията и концентрацията си.

Единственият гол в двубоя падна в 51-вата минута и бе дело на Федерико Димарко, а с него "нерадзурите" продължиха перфектната си серия от началото на сезон 2023/24 и са единственият тим със 100-процентов актив.

"Бяхме търпеливи и играхме добре. Създадохме доста възможности през първото полувреме, но не успяхме да реализираме нито една от тях. През второто подходихме по правилния начин и голът на Димарко ни помогна много", каза Индзаги след последния съдийски сигнал и допълни:

"Не е нужно Интер да изпраща каквито и да е послания към другите отбори. Започнахме идеално новия сезон, но са минали само пет кръга. Всичко може да се промени много бързо. Ние трябва да продължим да бъде мотивирани и концентрирани", призова той.

"На този етап съм много доволен. Футболистите знаят, че по време на всяка тренировка трябва да ме карат да се замислям (б.р. - кой да бъде титуляр в следващия мач). Всички искат да играят, за да помогнат на Интер да постигне целите си".

В следващия кръг в елита на Италия Интер е домакин на Сасуоло (27-и септември, 21:45 часа).

*Четете всички последни новини от италианския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички