"Имаше няколко клуба, които ме искаха": Това ли е краят за Лаутаро в Интер?


"Имаше няколко клуба, които ме искаха": Това ли е краят за Лаутаро в Интер?
Снимка: Getty Images

897 0

Лидерът в Интер - Лаутаро Мартинес, призна пред медиите, че е бил обект на интерес от няколко европейски клуба през лятото. В същото време обаче капитанът на "нерадзурите" заяви, че се чувства щастлив на "Джузепе Меаца" и ще направи всичко, за да остане на Ботуша.

Лаутаро се обясни в любов на Интер

"Имаше няколко клуба, които искаха да ме привлекат това лято, но аз съм щастлив, че съм в Интер. Аз съм капитанът, радостен съм и чувствам, че клубът ще продължи работата с моя агент, за да се споразумеем за нов договор и да продължим да вървим заедно", категоричен е световният шампион с Аржентина.

През лятото се появиха информации, че лондонските грандове Тотнъм и Челси са имали интерес към аржентинския нападател. В частност "шпорите" се интересуват от Лаутаро вече няколко трансферни прозореца, но така и не успяват да изпратят оферта на Интер за неговите услуги.

Мартинес акостира в Милано от аржентинския Расинг. 26-годишният Лаутаро бързо спечели сърцата на феновете на Интер и дори бе удостоен с капитанската лента. Той вече има 242 мача с фланелката на "нерадзурите", в които се е разписал цели 107 пъти. Той помогна на тима да стане шампион в Серия А през 2020/21, както и да спечели Суперкупата и Купата на Италия на два пъти (2021/22, 2022/23).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Симоне Индзаги за тежкото препятствие пред Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички