В Италия: Роналдо и Мендеш се самопредложили на Ювентус


В Италия: Роналдо и Мендеш се самопредложили на Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

2006 0

След като Реал Мадрид спечели трета поредна титла в Шампионска лига, суперзвездата на тима Кристиано Роналдо загатна, че това може би е бил последният му мач с екипа на "белия балет", като каза: Беше страхотно да съм в Реал Мадрид. След това той разкри, че в следващите дни ще говори за бъдещето си окончателно, но до ден днешен няма официално изявление от него.

КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ЮВЕНТУС С КРИСТИАНО В СЪСТАВА СИ

Проблемите между португалеца и президента на тима Флорентино Перес в последно време ескалираха. Перес обеща на Роналдо да вдигне заплатата му през лятото на 2017 година, но ново предложение за голмайстор №1 на Реал все още няма. Поради тази причина се смята, че CR7 е все по-близко до това да напусне "Сантяго Бернабеу" и да заиграе за италианския шампион Ювентус.

Медиите в Италия обаче днес пишат, че Кристиано сам е предложил услугите си на Юве. Според "Premier Sport" Роналдо и агентът му Жорже Мендеш са имали среща със спортния директор на "старата госпожа" Фабио Паратици преди старта на Световното първенство по футбол 2018, като при тази среща португалското дуо е предложило играчът да премине в гранда от Торино.

РЕАЛ МАДРИД ДОГОВОРИ ГОЛЕМИЯТ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ЩЕ ЗАМЕСТИ КРИСТИАНО РОНАЛДО

Според изданието CR7 е останал обиден на Перес поради две причини. Първо, той е очаквал заплатата най-накрая да му бъде вдигната, след като спечели Златна топка за 2017 година, но до ново предложение отново не се стига. Освен това Перес е готов да хвърли много повече усилия в привличането на Неймар на "Сантяго Бернабеу", от колкото в това да задържи един от най-добрите футболисти на планетата в момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички