Реал с гръмък трансфер - договори Мбапе за рекордна сума


Реал с гръмък трансфер - договори Мбапе за рекордна сума
Снимка: Getty Images/Guliver

4652 0

Реал Мадрид в скоро време може да има нов нападател и той ще е един от най-добрите млади играчи в съвременния футбол. Става дума за звездата на Франция и Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, за който испанският гранд се е споразумял. Клубният шампион на Европа ще плати за 19-годишния Мбапе 272 милиона евро, съобщава френският журналист Баптист Рипар.

Тъй като сумата е много голяма и за гранд като Реал, плащанията по сделката ще станат на 4 вноски.

Мбапе в момента е с националния си отбор на Световното първенство по футбол 2018, което се провежда в Русия. Тимът се класира на четвъртфинал, където ще се изправи срещу Уругвай. В 4 мача дотук младият футболист успя да вкара 3 гола.

В същото време испанският колос готви гръмък изходящ трансфер - голямата звезда на тима дотук Кристиано Роналдо ще се раздели с клуба, като най-вероятната му дестинация е италианският хегемон Ювентус.

ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА САГАТА "РОНАЛДО В ЮВЕНТУС"

Именно с продажбата на Роналдо е свързан и интересът на Реал Мадрид към Мбапе. Флорентино Перес няма никакво намерение да продаба Кристиано, докато не му намери заместник, с който феновете на клуба да му "простят" това, че се разделя с един от най-великите играчи в историятта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички