В Италия разкриха голямата причина за разрива между Роналдо и Реал


В Италия разкриха голямата причина за разрива между Роналдо и Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

4785 0

Въпреки че сме в разгара на Световното първенство по футбол 2018, от няколко дни тема номер едно в спортните медии е възможният трансфер на звездата на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо. Медиите в Испания и Италия се надпреварват кой ще разкрие първи причината за раздялата на седмицата с испанския клуб, където той играе 9 години.

Според Tuttomercatoweb.com причината за решението на звездата е обещание, което клубният президент Флорентино Перес е дал на силно желания от него Неймар от ПСЖ.

Според изданието по време на своя визита в Париж Перес е посъветвал бразилеца да премине в Мадрид, за да стане голямата звезда на отбора и да спечели "Златната топка". Както е известно, наградата на "Франс Футбол" е голямата цел на Неймар, като заради спечелването й той напусна Барселона.

Роналдо, който в момента е голямата звезда на Реал, се е обидил от отношението на шефа си и от желанието му да даде на друг това, което самият той иска. Това плюс нежеланието на Перес да увеличи заплата му са способствали за решението му да премине в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички