Разкриха причината Роналдо да избере Ювентус пред всички други оферти (ВИДЕО)


Разкриха причината Роналдо да избере Ювентус пред всички други оферти (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4955 0

Малко са феновете на Реал Мадрид, които си представят любимия им клуб без суперзвездата Кристиано Роналдо. По всичко личи обаче, че португалецът ще напусне "Сантяго Бернабеу" и ще премине в Ювентус.

От днес спекулациите около бъдещето на CR7 отново се засилиха, след като имаше кратко затишие около Световното първенство по футбол 2018. В последните часове обаче се появи информация, че Ювентус са предложили 100 милиона евро за правата на голмайстор №1 на "белия балет" и тази сума ще бъде достатъчна, за да каже Флорентино Перес "да".

Според "Marca" има конкретна причина Роналдо да приеме офертата именно на "старата госпожа". Едва ли това е била единствената оферта, към един от най-великите в историята на футбола. Испанското издание, че Кристиано избира Юве заради феновете. И по-точно заради момента, в който той вкара гол със задна ножица на "Ювентус Стейдиъм", а привържениците на италианския шампион се изправиха на крака и му ръкопляскаха - нещо, което се случва за първи път в кариерата на Роналдо. 

ВИЖТЕ КАКВА ЗАПЛАТА ЩЕ ПРИБИРА КРИСТИАНО В ЮВЕНТУС

Феновете на голаджията помнят добре онзи момент, в който португалецът получи овации на крака, а като отговор той им отговори с лек поклон, аплодисменти и високо вдигнат палец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички