Ювентус започва селекцията ударно: Привлича футболисти от Арсенал и Лил


Ювентус започва селекцията ударно: Привлича футболисти от Арсенал и Лил
Снимка: Getty Images

4551 0

Ювентус е постигнал договорки с двама футболисти за следващия сезон и скоро трябва да ги обяви официално като нови попълнения, информира "Sky Sports".

Според източника Ювентус се е разбрал с Томас Партей от Арсенал и Тимъти Уеа от Лил за следващия сезон, като се споменава, че ще направи всичко възможно да плати общо около 30 милиона евро за трансфера на двамата футболисти, а самият Масимилиано Алегри се възхищава на техните умения на терена.

Експертите на Ботуша твърдят, че Юве се нуждае от нов опорен полузащитник в лицето на Партей, тъй като бъдещето на Адриен Рабио в Торино продължава да бъде несигурно. Синът на Джордж Уеа - Тимъти, пък се очаква да подсили офанзивното ядро на крилото поради причината, че Хуан Куадрадо най-вероятно няма да удължи договора си със "старата госпожа".

Припомняме, че заради финансови и данъчни измами на Ювентус бяха отнети 10 точки от актива им в Серия А. Поради тази причина "бианконерите" финишираха на седмо място в италианския елит и от следващия сезон ще играят в третия по сила европейски турнир - Лига на конференциите, за пръв път в своята история.

В Ювентус обмислят привличането не само на Партей и Уеа, но и на две от основните звезди на прекия конкурент за титлата на Ботуша - Лацио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички