След 8-годишна служба: Хуан Куадрадо напуска Ювентус през лятото


След 8-годишна служба: Хуан Куадрадо напуска Ювентус през лятото
Снимка: Getty Images

1158 0

Хуан Куадрадо ще напусне италианския гранд Ювентус след осем години, съобщава "Gazzetta dello Sport" и "Sky Italia", след като той отказа да подпише нов договор, който "старата госпожа" му предложи тази година.

 

Куадрадо пристигна в Ювентус през 2015 година, първо, под наем от Челси, а след две години през - 2017-а италианският гранд откупи правата му и за тези осем години той записа 314 мача за "старата госпожа", в които отбеляза 26 гола и асистира за още 65.

Според редица информации турският Фенербахче или испанският Севиля са сред потенциалните нови дестинации на 35-годишното крило, играло и като десен бек в Ювентус. Куадрадо също така има 113 мача за Колумбия и 10 гола за националния отбор.

Трансферният прозорец в Италия все още не е започнал, но един от основните съперници на Ювентус - Интер, вече води преговори с Челси за интересна сделка, включваща трима топ футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички