Добре познат ход: Ювентус отмъква най-голямата звезда на Лацио, за да замени Рабио


Добре познат ход: Ювентус отмъква най-голямата звезда на Лацио, за да замени Рабио
Снимка: Getty Images

2080 0

Отборът на Ювентус е започнал да следи ситуацията с Лацио и неговия звезден полузащитник - Сергей Милинкович-Савич, като има желание да привлече сърбина в своите редици през предстоящия летен трансферен прозорец, твърди "Gazzetta dello Sport".

Според изданието "бианконерите" са се примирили, че ще се разделят с Адриен Рабио през лятото и вече са започнали офанзива за негов заместник, като името, което се спряга е това на Милинкович-Савич, чийто контракт с Лацио изтича след края на юни 2024 година и ще бъде достъпен за сумата от 50 милиона евро.

Милинкович-Савич от дълго време бе в полезрението както на Ювентус, така и на редица клубове от Висшата лига, но по всичко личи, че ще акостира в Торино. Сръбският национал може да се похвали с цели 341 срещи като футболист на Лацио, в които се е отчел с 69 попадения и 59 асистенции.

28-годишният футболист се отличава със своята универсалност и може да бъде използван на всяка една позиция в полузащитата. Освен за Милинкович-Савич в Ювентус умуват дали да се разделят с Душан Влахович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички