Ювентус вижда в лицето на Дибала своя бъдещ капитан


Ювентус вижда в лицето на Дибала своя бъдещ капитан
Снимка: Getty Images/Guliver

1720 0

Ювентус е готов да удължи договора на нападателя Пауло Дибала до лятото на 2025-та година. По този начин клубът смята да направи аржентинеца лицето на тима и бъдещ капитан на „бианконерите“.

Според ‘Tuttosport’ преговорите с агента му са стигнали до позитивна развръзка и се очаква през август, малко преди да бъде подновена Шампионската лига, да се стигне до сделка. През миналото лято Диаманта бе близо до напускане в посока Тотнъм, но остана в Торино, за да се бори за мястото си. Това се оказа правилно решение, след като Дибала е може би най-добрият футболист на Ювентус през този сезон под ръководството на Маурицио Сари, като заигра в ролята на централен нападател. 26-годишният футболист има 17 гола и 13 асистенции в 41 мача за „старата госпожа“ през тази кампания.

Настоящият договор на Дибала изтича през 2022-ра година, а той ще получи 3-годишно удължаване на контракта и повишение на заплатата. Аржентинският нападател ще се превърне в лицето на отбора и се очаква да получи капитанската лента в тима в близко бъдеще. А ето какви похвали отправи Маурицио Сари по адрес на съотборника на Дибала Кристиано Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички