Ювентус и Дибала са близо до споразумение, дава му доста по-голяма заплата


Ювентус и Дибала са близо до споразумение, дава му доста по-голяма заплата
Снимка: Getty Images/Guliver

1106 0

Ювентус и Пауло Дибала са близо до споразумение за нов договор, информира Calciomercato. До този момент Дибала изигра 40 мача за Ювентус през настоящата кампания, в които отбеляза 17 гола и даде 13 асистенции.

26-годишният аржентинец е съгласен да удължи споразумението си с Ювентус, тъй като е основен футболист. Очаква се той да получава по 12 млн. евро годишно плюс бонусите, които ще трябва да си изработи в Ювентус.

Преди известно време наставникът на "бианконерите" Маурицио Сари заяви, че е трудно Дибала и Кристиано Роналдо да играят заедно. "Дибала е феноменален играч. Целта е да направим така, че той и Роналдо да могат да съществуват заедно на терена, защото не е лесно двамата да играят заедно. Но когато двама футболисти с подобни качества са налични, останалите от отбора трябва да се адаптират както в нападение, така и в защита". А към коя звезда от Серия А са се прицелили от Юве - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички