Сари: Роналдо е роден победител, защото се справя с напрежението


Сари: Роналдо е роден победител, защото се справя с напрежението
Снимка: Getty Images/Guliver

1335 0

Мениджърът на Ювентус Маурицио Сари поздрави звездата на тима Кристиано Роналдо след вчерашните два гола на нападателя срещу Аталанта. Португалецът реализира две дузпи при равенството 2:2 на неговия тим срещу „бергамаските“, като по този начин увеличи преднината на „бианконерите“ пред втория Лацио на 8 точки.

След последния съдийски сигнал Маурицио Сари поздрави Роналдо заради възможността си да се справя с напрежението. „Той е роден победител не само заради способностите си с крака, но и заради това, с което разполага в главата. Той успява да се справи с напрежението по невероятен начин. Днешната точка беше много ценна и беше заслужена. Завършихме наравно с един от най-добрите отбори в Европа и това е много важен резултат за нас“, заяви Маурицио Сари след равенството срещу Аталанта.

35-годишният Роналдо е замесен в повечето попадения на Ювентус след рестарта на първенството на Италия. През настоящия сезон в Серия А поругалецът вече има 28 гола и 6 асистенции в 28 мача и е на едно попадение зад голмайстора на шампионата Чиро Имобиле. А ето как Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан отново могат да се съберат заедно в един отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички