Ювентус вече води преговори за привличането на Пол Погба


Ювентус вече води преговори за привличането на Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1708 0

Ювентус започна преговори с агента Мино Райола за трансфера на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, съобщи le10sport.com. Клубът от Торино разглежда Погба като заместник на Миралем Пянич и Адриен Рабио, които се очаква да напуснат отбора по време на летния трансферен прозорец.

Други кандидати за Погба са Пари Сен Жермен, Интер Милано и Реал Мадрид. Контрактът на французина е до 30 юни 2021 г., но съгласно опция може бъде активиран автоматично с още един сезон.

Погба изигра най-силните мачове в кариерата си именно за Ювентус, което му донесе рекорден трансфер на "Олд Трафорд" през 2016 година, но той така и не успя да покаже същата форма за "червените дяволи". През този сезон 27-годишният Погба бе преследван от контузии и записа едва осем мача за тима преди принудителното прекъсване на сезона заради пандемията от COVID-19. А защо се твърди, че Реал се е отказал вече от Погба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички