Ювентус твърдо не иска да се разделя с четирима от своите играчи


Ювентус твърдо не иска да се разделя с четирима от своите играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

51198 0

И в Ювентус, подобно на Барселона, имат списък с играчи, които са неприкосновени и няма да бъдат продавани, поне през идващото лято. Сред тях са голямата звезда Кристиано Роналдо, който бе свързван със завръщане в Реал Мадрид, и защитникът Матайс Де Лихт, който е желан от Манчестър Юнайтед, твърди "Tuttosport".

Изданието посочва, че португалецът се чувства добре в Торино и иска да завърши мисията си - да спечели всичко в Италия, Европа и света до края на договора си (2022 година). Наскоро пък бащата на гаджето на Де Лихт - Кедже Молинаар, заяви, че вижда нидерландеца в Ювентус в следващите 5 или 10 години.

Според "Tuttosport", в този списък попада и турският защитник Мерих Демирал. Той и Де Лихт са считани за наследници на стожерите в отбрана Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи. Списъкът с "неприкосновени" играчи в Торино се допълва от халфа Родриго Бентанкур, който през този сезон направи 'скок" по отношение на качеството в играта си. А кои двама свои футболисти клубът може да продаде вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички