Ювентус се върна към победите срещу последния в Италия (ВИДЕО)


Ювентус се върна към победите срещу последния в Италия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1577 0

Италианският гранд Ювентус постигна комфортна победа над Салернитана с 0:2 като гост в мач от междинния 15-и кръг в Серия А. Пауло Дибала и Алваро Мората се разписаха за победата на "бианконерите", с която прекъснаха серия от две поредни загуби в първенството.

В средата на първата част Дибала проби през центъра, комбинира с Деян Кулушевски, който му заложи топката за удар, а аржентинецът наниза страхотен гол в мрежата на домакините. Седем минути по-късно бранителят Джорджо Киелини се разписа, но попадението бе отменено заради засада.

През втората част Юве стигна до гол в 70-ата минута, когато Федерико Бернардески намери Мората на метър от вратата, а от такова разстояние испанецът не сбърка. В самия край на срещата Юве получи правото да изпълни дузпа, но Пауло Дибала изпусна от бялата точка.

Победата доближи Ювентус до топ 6, като "бианконерите" заемат седмото място с 24 точки, колкото има и шестият Фиорентина, който е с по-добра голова разлика. Салернитана е последен с едва 8 пункта. Лидер остава Наполи с 35 пункта, който утре се изправя срещу Сасуоло. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички