Любимецът на Валери Божинов се е предложил на Реал Мадрид?


Любимецът на Валери Божинов се е предложил на Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

1720 0

Един от големите таланти на европейския футбол - Душан Влахович, бе замесен в интересни слухове през днешния ден, според които самият сърбин се е предложил на Реал Мадрид.

Припомняме ви, че любимият юноша на Валери Божинов от Партизан Белград бе закупен за над 80 милиона евро от Ювентус преди година (от Фиорентина), като бързо трябваше да се превърне в новата звезда на тима. 

Ситуацията за всички на "Алианц Стейдиъм" рязко се промени, след като Ювентус бе безпощадно наказан през изминалите седмици и бяха отнети 15 точки от временния актив на тима в Серия А.

По този начин почти сигурно Ювентус трудно ще се класира за европейските клубни турнири и част от звездите започнаха да се оглеждат за резервни варианти.

Така според испанските медии и в частност Томас Гонзалес - агентите на Влахович са се свързали с ръководството на "белия балет", което категорично след няколко часа е отказало подобен вариант. 

Крайното решение от "Сантяго Бернабеу" бе разпространено от Libertad Digital в последните часове на зимния трансферен прозорец в Западна Европа. Влахович има контракт с Ювентус до лятото на 2026 г. и по всяка вероятност ще остане в клуба и през пролетта.

Вижте Реал Мадрид кой нападател не е продал на ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички