Жозе Моуриньо като Станимир Стоилов - лошият терен е попречил на Рома


Жозе Моуриньо като Станимир Стоилов - лошият терен е попречил на Рома
Снимка: Getty Images

871 0

Подобно на треньора на Левски, който оправда загубата от Черно море с лошия терен на стадион "Ивайло" във Велико Търново, този на италианския Рома - Жозе Моуриньо, също не бе доволен от състоянието на игрището след равенството на "вълците" при гостуването на Лече от 22-ия кръг на Серия А.

"Това беше един труден и тежък мач, който се проведе на ужасен терен. Футболистите изпитваха големи проблеми да играят на него, топката отскачаше странно и съществуваше риск за глезените им. Поради тази причина не мога да кажа нищо негативно за моите играчи", обясни Специалния на пресконференцията си след двубоя.

"Няма да се оплаквам и от изпуснатите две точки, защото си тръгваме с една повече, отколкото имахме, когато дойдохме. Вратарят на Лече направи някои страхотни спасявания, а в такъв мач няма как да имаш 10 чисти положения. Ако имаш пет или шест - трябва да реализираш поне две от тях", допълни Моуриньо.

"Лече заслужава поздравления, те играха агресивно и не ни оставиха и минута спокойствие. Очаквах го този труден мач. Да, искахме да го спечелим, но няма как да съм разочарован от представянето. Има треньори, които се оплакват от отбори, които играят много агресивно, но не и аз", завърши треньорът на Рома.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти благодари на Феде Валверде: Няма да се наложи да си късам дипломата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички