Стефано Белтраме: Най-после преминах в много значим и престижен клуб като ЦСКА


Стефано Белтраме: Най-после преминах в много значим и престижен клуб като ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2960 0

Бившият играч на Ювентус и настоящ на ЦСКА - Стефано Белтраме, говори от България за италианската медия "Juventus News 24". Той заля с комплименти "армейците", като освен това коментира и ситуацията у нас с коронавируса.

"Още от началото на престоя ми в ЦСКА всичко тръгна отлично. Отборът ме интегрира много добре, също както и треньорският щаб. Успях да натрупам поредица от двубои и да играя във всеки мач. От една страна, не е хубаво, че първенството беше прекъснато принудително. От друга, аз съм сигурен, че ще продължа да се представям добре, след като се завърнем на терена, защото имам добра основа" - започна Белтраме.

"Престоят ми в Ювентус е от изключително голямо значение за мен. Аз бях част от този клуб от момента, в който започнах да разбирам футбола. Имах щастието да играя за отбора, който подкрепях. Бяха 9 интензивни години. Трябва да благодаря на Ювентус за футболиста, в който ме превърна. Мечтата ми винаги ще е един ден да се върна и отново да нося черно-белия екип. Ще видим какво ще се случи, сега съм тук, в ЦСКА, в елитно първенство. Най-после преминах в много значим и престижен клуб като ЦСКА и сега искам да работя здраво, за да видя какво ще ми предложи бъдещето“ - каза още Белтраме.

Играчът коментира и ситуацията с коронавируса у нас и по света. Според него, тя се влошава и в България, защото броят на заразените нараства. Най-трудно му е, защото е далеч от своето семейство, но клубът не го пуска да отиде в Италия, а и да беше обратното, няма полет, с който да го стори.

Междувременно, рязка промяна ще претърпи трансферната политика на ЦСКА през следващите месеци. Картината няма да има нищо общо със случилото се отпреди 10 месеца, когато бяха привлечени 10 чужденци. Клубът ще заложи основно на привличането и изграждането на родни футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички