Заподозряха Роналдо, че е пуснал неверната новина за четвъртия тест на Дибала


Заподозряха Роналдо, че е пуснал неверната новина за четвъртия тест на Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

3638 0

Италианското издание Corriere dello Sport изрази предположение, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е разпространил лъжливата информация, че съотборникът му Пауло Дибала е дал четвърти положителен тест за коронавирус. Според твърденията, появили се в медиите, аржентинецът не може да пребори вируса вече 50 дни.

Според италианската медия, португалецът, който кара карантината си в своята родина, не иска да се връща в Италия. За да си остане на остров Мадейра, Роналдо дезинформирал медиите за здравословното състояние на единствения играч на "Старата госпожа", за когото не е съобщено официално, че е преборил болестта.

Както е известно, Италия е една от най-засегнатите от заразата страни в света, а там вече се готвят да подновяват тренировки. Това не допада на звездата, който иска да държи себе си и семейството си на по-безопасно място. Новината за Дибала тръгна от испанската El Chiringuito, когато никой в Италия не бе писал за това. Междувременно, приятелка на Дибала отрече той да е дал нов положителен тест - вижте подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички