Ювентус каза "чао" на Шампионска лига, но "здравей" на десетмесечен отсъстващ


Ювентус каза "чао" на Шампионска лига, но "здравей" на десетмесечен отсъстващ
Снимка: Getty Images/Guliver

1553 0

Ювентус загуби последната си среща от груповата фаза в Шампионска лига. „Бианконерите“ отстъпиха на ПСЖ с 1:2 и отборът на Масимилиано Алегри ще трябва да пренасочи усилията си към 1/16-финалите в Лига Европа.

И докато Ювентус трябваше да се примири с отпадането си от турнира на богатите, клубът все пак получи и една добра новина – завръщането на Федерико Киеза. Италианският национал влезе в 74-ата минута, като така записа първото си участие от почти 10 месеца.

Киеза получи тежка контузия на коляното по време на срещата между Ювентус и Рома на 10-и януари. В началото на октомври най-накрая поднови тренировки и завръщането му ще даде силен тласък на „бианконерите“. Клубът има отчайващо дълъг списък с контузени играчи - Пол Погба, Уестън Маккени, Леандро Паредес, Душан Влахович, Анхел Ди Мария, Матиа Де Шилио и Кайо Жорже, който продължава да расте.

След завръщането на Киеза Макс Алегри ще има още една опция, на която да разчита в атака.

"Вече сме в Лига Европа, а от утре трябва да обърнем страницата и да мислим за Серия А", заяви наставникът на Ювентус. Предстоящите срещи на „бианконерите“ в Италия са с Интер, Верона и Лацио.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички