Глобяват Ювентус с 60 милиона евро заради Кристиано Роналдо?


Глобяват Ювентус с 60 милиона евро заради Кристиано Роналдо?
Снимка: Getty Images/Guliver

2512 0

Един от бившите клубове на футболната мегазвезда Кристиано Роналдо - Ювентус, може да отнесе доста солена глоба заради тайно плащане към португалеца, твърди авторитетното издание "La Gazzetta dello Sport".

Според информацията клубът е разследван заради твърдения, че са фалшифицирани документи, включително балансите през 2019, 2020 и 2021 година. Това е станало, след като от Ювентус е съобщил, че футболистите ще бъдат със значително намалени заплати по време на пандемията от COVID-19.

Междувременно се съобщава, че клубът и Кристиано Роналдо са подписали таен документ, който гласи, че "бианконерите" ще платят 20 милиона на португалеца дори ако той си тръгне от Торино. Този документ обаче така и не е присъствал в официалните баланси и одити.

Прокуратурата се е свързала с Кристиано, но той е отказал да говори, преди да се посъветва със своите адвокати, има вероятност обаче португалецът да получи призовка и да се яви в италианския съд.

Докато Роналдо го грози поява в съда, той се сдоби с нова играчка за 18 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички