Ювентус е аут от Шампионска лига, а Масимилиано Алегри заяви: Това не е провал


Ювентус е аут от Шампионска лига, а Масимилиано Алегри заяви: Това не е провал
Снимка: Getty Images

1287 0

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, призна, че футболистите му са разочаровани от факта, че отпадат от Шампионска лига, но самият той отказа да определи случилото се като 'провал'.

"Старата госпожа" е аут от турнира, след загуби от Бенфика с 3:4 във вторник вечер. Италианският гранд е на трето място в Група "H" с едва 3 точки и ще трябва да търси победа срещу ПСЖ в последния кръг, ако иска да продължи към Лига Европа, тъй като Макаби Хайфа, който ще приеме Бенфика, също е с актив от 3 пункта.

"Съжаляваме за резултата и със сигурност сме ядосани и разочаровани, че отпадаме рано, но не считам, че това е провал. Във футбола има и загуби! Сега трябва да се съсредоточим върху представянето си в Серия А и в мача с ПСЖ, защото трябва да си осигурим място в Лига Европа", заяви Макс Алегри на пресконференция след края на сблъсъка в Лисабон.

"Трябваше да поддържаме мача равностоен и след това да се опитаме да го спечелим. Болезнено е да казвам какво трябва да се промени, за да сме по-добри. Не е нормално да допускаме толкова леки голове. Днес направихме твърде много грешки, но в момента няма смисъл да говорим за тях. Първата част от сезона определено не е добра за нас - аут сме от Шампионската лига и изоставаме от челните позиции в Серия А. Трябва да реагираме", допълни още той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на ПСЖ обеща сериозен мач срещу Ювентус в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички