Тоти за италиански талант: Той ще бъде сред най-великите


Тоти за италиански талант: Той ще бъде сред най-великите
Снимка: Gulliver/GettyImages

1227 0

Бившият италиански национал Франческо Тоти похвали младата звезда на Бреша Сандро Тонали. Легендата на Рома смята, че полузащитникът ще се превърне в един от най-добрите италиански футболисти на всички времена.

Тоти разкри, че се е опитал да вземе Николо Барела в тима на „вълците“, но в крайна сметка халфът премина в Интер през миналото лято. Сега италианската легенда призова бившия си тим да направи всичко възможно да отмъкне Тонали от Бреша. „Барела беше един от моите фаворити. Опитах да го взема в Рома възможно най-бързо, но за нещастие не успях. Сега бих направил всичко, за да привлека Тонали. Според мен той ще се превърне в един от най-добрите халфове в света. Той разполага с всичко, което е необходимо на един велик играч – надарен е с техника, притежава добра психика и е остър във всяка една ситуация“, заяви Франческо Тоти в интервю в Инстаграм.

Отборът на Бреша иска 50 милиона за услугите на 19-годишния Сандро Тонали. Клубовете, които желаят младия италиански национал в редиците си не са никак малко. А ето кои са основните два тима, които ще водят борба за халфа според информациите от Ботуша.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички