Тоти: Кракът ми няма да стъпи в Рома докато клубът е с това ръководство!


Тоти: Кракът ми няма да стъпи в Рома докато клубът е с това ръководство!
Снимка: Instagram

2323 0

Легендата на Рома и Италия - Франческо Тоти, разкри колко му е тежко след конфликта с президента на любимия си клуб - Джим Палота. Припомняме, е след този конфликт Тоти напусна Рома след 25 години в клуба и сега дори не стъпва на стадиона, въпреки факта, че синът му играе за една от младежките формации на "вълците".

"Докато ситуацията в клуба не се промени, кракът ми няма да стъпи в Тригория (базата на Рома, бел.ред.). Когато заведа сина си Кристиан на тренировки, оставам зад портала или седя в колата си и имам чувството, че ще почна да плача. Бих си отрязал крака за Рома", заяви италианската легенда, цитиран от "Football Italia".

"Отдадох на клуба 30 години, но сега дори не мога да вляза тук. Синът ми ме кара да гледам мачовете му, но не мога да го направя и това просто ме убива", допълва Тоти.

"Не исках да спирам да играя. Физически бях в добра форма, така че, защо да го правя? Не че исках да играя през цялото време или съм опитвал да принудя някой да ме пуска. Щях да се радвам просто да бъда в групата в съблекалнята, да помагам на треньора в трудни моменти, работейки с по-младите играчи, за да им предам опита си", допълни Принца на Рим. А какви обвинения отправи той към ръководството вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички