Тоти: Дано Лацио се провали възможно най-скоро!


Тоти: Дано Лацио се провали възможно най-скоро!
Снимка: Getty Images/Guliver

1518 0

Легендарният бивш футболист на Рома Франческо Тоти изрази желание работите на големия конкурент на своя тим - Лацио, да тръгнат зле. Преди спирането на Серия А заради пандемията от коронавирус "римските орли" бяха в супер форма и дишаха във врата на Ювентус в битката за титлата.

"Като фен на Рома се надявам Лацио да рухне възможно най-скоро. Има сезони, когато нищо не се обърква, но се надявам те да претърпят провал. Симоне Индзаги е един от най-добрите треньори в Серия А, той върши страхотни неща и аз имам чудесни отношения с него, но бих бил по-щастлив, ако беше треньор на друг отбор", заяви Тоти, цитиран от "Football Italia".

Бившият нападател, който прекара 27 години в един-единствен клуб - в Рома, разкри, че е имал предложение от Сампдория преди да окачи бутоните, но го е отхвърлил.

"Сампдория ме искаше на всяка цена. Фереро има хубаво място за мен и би направил всичко, за да ме отведе там. Аз обаче имах съмнения. Исках да продължа да играя, защото чувствах, че имам още какво да дам. Но имах само една идея в главата си: да нося само една фланелка. Всичките ми 24-годишни спомени с Рома щяха да бъдат изтрити, затова реших да се пенсионирам", призна Принцът на Рим. Неразказваната история как Тоти сложи край на отношенията си с Лучано Спалети прочетете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички