Интер води на Ювентус в битката за италиански талант


Интер води на Ювентус в битката за италиански талант
Снимка: Gulliver/GettyImages

1421 0

Италианският талант на Бреша Сандро Тонали предпочита трансфер в Интер пред такъв в Ювентус твърди „Кориере дело Спорт“. Президентът на Бреша Масимо Челино разкри, че италианският национал почти сигурно ще остане на Ботуша, като най-вероятната му бъдеща дестинация ще бъде един от двата гранда.

Интер и Ювентус от известно време са свързвани с трансфер на Тонали и най-вероятно ще наддават до последно за подписа на футболиста, който е оценяван на 50 милиона евро. Цената обаче може и да падне заради пандемията от коронавирус, като „нерадзурите“ са готови да предложат 30 милиона плюс някой от техните юноши. Според „Кориере дело Спорт“ Интер са с едни гърди пред „бианконерите“, но се смята, че офертите от двата отбора ще бъдат сходни и в крайна сметка изборът ще опре до самия футболист.

Самият Тонали предпочита трансфер в Интер, тъй като смята, че ще му е по-лесно да пробие в стартовия състав, предвид огромната конкуренция в халфовата линия на Ювентус. А ето от коя италианска легенда получи похвали наскоро Сандро Тонали.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички