Типично в свой стил Златан Ибрахимович обясни кога смята да спре с футбола


Типично в свой стил Златан Ибрахимович обясни кога смята да спре с футбола
Снимка: GettyImages

2378 0

Ветеранът Златан Ибрахимович все още не прави конкретни планове кога точно ще спре с футбола и заяви, че ще каже "стоп" тогава, когато види играч, който е по-силен от него!

Ибра ще навърши 41 години на 3 октомври, а напоследък все по-често е контузен, но в интервю пред "Gazzetta dello Sport" отсече в свой стил: "Ако видя футболист, който е по-силен от мен, ще спра. Но все още не съм го видял!".

"Аз съм арогантен и не изпитвам страх. Добре съм и тренирам всеки ден, за да се завърна. Когато го направя, ще се чуе, можете да сте сигурни. Нужно е търпение - това е ключът сега", продължи шведът.

"През тази година сме дори по-силни като група от миналата. По-добър отбор сме, летният трансферен пазар след спечеленото Скудето ни подсили и вече имаме повече варианти на резервната скамейка", допълни още нападателят на Милан.

"Росонерите" стартираха новата кампания в Серия А с 4 победи и 2 равенства и в момента са на 3-то място с 14 точки. По толкова имат и лидерът Наполи и вторият Аталанта, но те са с по-добра голова разлика от състава на Стефано Пиоли. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - С половин уста съдийската комисия в Италия си призна за гафа с ВАР!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички