Милан - Динамо (Загреб) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Шампионска лига?


Милан - Динамо (Загреб) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2297 0

Двубоят Милан - Динамо (Загреб) е един от откриващите програмата в Шампионска лига днес. Хърватският гранд хвърли "бомбата" в първи кръг, като удари Челси с 1:0 и въпросът днес е ще може ли да открадне нещо и от другия разколебан фаворит в групата - Милан.

Формата, в която се намира тимът от Загреб, е отлична. Освен, че взеха скалпа на лондончани, хърватите изглеждат в прекрасна кондиция и побеждават всеки, който им се изпречи. В последните 5 мача жертви станаха Горица (1:0), Риека (3:1), Шибеник (2:1) и Бодьо/Глимт (4:1).

Милан пък спечели само три от последните си 5 мача – срещу Болоня (2:0), Интер (3:2) и Сампдория (1:2). В останалите две срещи те завършиха наравно – мача от Шампионска лига срещу Залцбург (1:1) и в среща от вътрешното първенство – 0:0 срещу Сасуоло.

През 2000 година тези двама съперници се срещнаха в квалификационен мач за влизане в Шампионска лига. И двата мача протекоха при тотална доминация от страна на Милан, който спечели първо с 3:1, а на реванша с 3:0.

Двубоят Милан - Динамо (Загреб) започва в 19:45 часа и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички