Типично: Бесен Жозе Моуриньо изрита топка, получи червен картон и напусна елегантно терена (ВИДЕО)


Типично: Бесен Жозе Моуриньо изрита топка, получи червен картон и напусна елегантно терена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1722 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе изгонен с директен червен картон в края на мача срещу Верона на "Олимпико" в събота вечер, завършил 2:2.

Римските "вълци" изоставаха с два гола още до 20-ата минута, а в 33-ата попадение на сина на Диего Симеоне - Джовани Симеоне, бе отменено с ВАР. През вторите 45 минути Волпато и Бове възстановиха равенството, но Рома се отдалечи още повече от Топ 4 и вече е на шест точки от четвъртия Ювентус.

В заключителните минути от срещата Специалния не бе доволен от решенията на главния рефер Пайрето и отправи реплики към него, а впоследствие и изрита една топка към трибуните. Съдията не се поколеба и му вдигна директен червен картон в продължението на редовното време.

59-годишният португалец първоначално бе много ядосан, но след това отиде директно към старши треньора на Верона, двамата се здрависаха, а след това Моу вдигна ръка към щаба на гостите за поздрав и се насочи към тунела.

"Обичам тези футболисти и съм готов да се бия за тях. По-добре да не говоря, а да се прибера у дома за една хубава вечеря. Успешна неделя", написа Жозе Моуриньо в профила си в Instagram по-късно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньорът на Рома изуми - "гвоздеят" в Шампионска лига не му харесал, отличи друг мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички