Фабио Капело: Моуриньо нанася икономическа вреда на Рома


Фабио Капело: Моуриньо нанася икономическа вреда на Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1940 0

Легендарният треньор Фабио Капело даде коментар за острата реакция на Жозе Моуриньо и неговото отношение към футболистите на Рома след отпадането от Купата на Италия с 0:2 от Интер. Специалния не пожали никого след поражението.

“Обиждайки играчите, той изигра последната си карта. Аз никога не съм го правил. Да, критикувал съм, но съм се опитвал да подхождам с уважение. Винаги съм изисквал и показвал уважение.

Това е първото правило, за което съм настоявал: уважение от страна на всички - играчи и служители. Ако обиждаш играчи така, както Моуриньо го направи, нанасяш икономическа вреда на клуба и това е нещо, което трябва да бъде взето под внимание”, коментира пред Sky Sport Italia.

Рома е на седмо място в класирането на Серия А с 40 точки. "Вълците" са на 6 точки от топ 4, но нямат победа в последните си две срещи. В неделя столичани в добавеното време се спасиха от загуба срещу Сасуоло (2:2). Ето и какво точно каза Моуриньо на играчите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички