Жозе Моуриньо изуми: "Гвоздеят" в Шампионска лига не му харесал, отличи друг мач


Жозе Моуриньо изуми: "Гвоздеят" в Шампионска лига не му харесал, отличи друг мач
Снимка: Getty Images

1931 0

Целта на Рома през сезон 2021/22 е да се завърне в Шампионска лига и макар това да изглежда малко вероятно на този етап, старши треньорът на "вълците" Жозе Моуриньо даде да се разбере, че турнирът хич не му липсва и дори стигна толкова далеч, че е заяви, че не му е било приятно да гледа мача ПСЖ - Реал Мадрид.

Италианският тим се класира за осминафиналите в Лигата на конференциите, но Специалния каза, че не копнее толкова много за завръщане в ШЛ:

"Участвал съм в повече от 150 мача в Шампионска лига и съм привилегирован за това. Няма да тръгна да плача, че играя в Лига Европа или Лигата на конференциите. Не чувствам носталгия", отсече португалецът по време на пресконференция.

"Също така не съм видял много добри мачове в Шампионска (б.р. - тази година). Не ми хареса ПСЖ - Реал Мадрид, но Интер - Ливърул бе добър сблъсък", добави Моуриньо.

*Рома е на седмо място в Серия А в момента и е на 7 точки от Топ 4, който дава право на участие в Шампионска лига през следващата кампания. По-късно днес, 19 февруари, "вълците" приемат Верона на "Олимпико" в среща от 26-ия кръг на първенството (19:00 ч. наше време).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички