Стефано Пиоли след първото поражение на Милан: Тази загуба може само да ни помогне


Стефано Пиоли след първото поражение на Милан: Тази загуба може само да ни помогне
Снимка: Getty Images

1406 0

Късно снощи (18 септември) Милан допусна първата си загуба в Серия А за сезон 2022/23, отстъпвайки на Наполи у дома си с 1:2.

Старши треньорът на "росонерите" Стефано Пиоли заяви след срещата, че отборът му е играл добре и е разочарован, че не е успял да продължи серията си:

"Разочаровани сме и има защо - искахме да продължим със серията без загуба. Започнахме мача на добра скорост, играехме с енергия и раздаване. Да играеш толкова добре и да загубиш е много разочароващо. Трябва да се стремим да печелим двубоите, в които играем добре. Убеден съм, че през паузата ще работим още по-усилено и ще обърнем по-голямо внимание на детайлите".

"Мисля, че тази загуба може само да ни помогне. Отделни епизоди от мача бяха решаващи за поражението. Мисля, че играхме по-добре от съперника и заслужавахме нещо повече", допълни Пиоли.

*След паузата за националните отбори Милан гостува на Емполи (1 октомври). Шампионите са на пето място във временното класиране с актив от 14 точки. Наполи е лидер със 17 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички