Жозе Моуриньо беснее след червения си картон: Явно трябва да променя указанията си към играчите


Жозе Моуриньо беснее след червения си картон: Явно трябва да променя указанията си към играчите
Снимка: Getty Images

1437 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо бе, меко казано, разочарован от съдийството на Даниеле Чифи по време на домакинството на "вълците" срещу Аталанта, загубено с 0:1 във вечерта на 18 септември.

Специалния беше изгонен в 57-ата минута, след като оспорва решение на рефера да не отсъди дузпа срещу Дзаниоло.

"Положението е лошо, тъй като загубихме мач, който можехме да спечелим лесно с оглед на показаното на терена. За съжаление не си вкарахме положенията и загубихме. Никога не е приятно да си тръгнеш с празни ръце, но представянето ни беше добро, имаше отборен дух. Дори срещу Монца и Кремонезе не доминирахме така, както днес срещу Аталанта", заяви Моуриньо след мача и допълни:

"Имаше чиста дузпа. Попитах съдията след мача защо не я отсъди и дали причината е, че Дзаниоло не падна на тревата. Явно трябва да променя указанията си към играчите и да им кажа да не се опитват да останат на крака, а да бъдат като клоуни и да се гмуркат все едно са в басейн. Явно в това първенство само така ще ти дадат дузпа".

*Рома е на шесто място във временното класиране в Серия А с актив от 13 точки. Аталанта е на втора позиция със сбор от 17 пункта. След паузата за националните отбори Рома гостува на Интер (1 октомври), а тимът от Бергамо е домакин на Фиорентина (2 октомври).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички