Асистентът на Алегри: Трябва да замълчим и да работим усърдно


Асистентът на Алегри: Трябва да замълчим и да работим усърдно
Снимка: Getty Images

1512 0

Помощник-треньорът на Ювентус Марко Ландучи говори след загубата от Монца с 0:1. Победителите се класираха за Серия А през миналата година, но съумяха да накажат "старата госпожа" .

Заместникът на наказания Масимилиано Алегри подчерта, че играчите на "зебрите" трябва да работят по-усърдно, за да излязат от неприятната ситуация.

"Определено трябва да се представяме по-добре. Червеният картон повлия на мача. Анхел беше леко тормозен от Армандо Ицо – играч, за когото знаем, че използва подобна тактика, а Ди Мария му се поддаде на провокациите.

Не видях неговата реакция, но ми казаха, че правилно е бил изгонен. Имахме няколко възможности да вкараме през втората част, но това е моментът, в който говоренето не помага много, така че трябва да се захванем с действията.

Вероятно загубата от Бенфика е била по-голям психически удар, отколкото сме осъзнавали. Но все пак това са оправдания, а те не са от полза. Просто трябва да замълчим и да работим усърдно. Разбира се, в момента никой не е доволен, но за да излезем от тази ситуация, можем само да се трудим усърдно и да се справяме по-добре. Изглежда, че стартираме добре и след това спираме да играем.

Затова единственият метод е да работим и всички да покачат нивото си на игра, за да работим в една и съща посока. Алегри е наказан и не му е позволено да бъде в съблекалнята, така че все още не съм го видял“, заяви Ландучи след срещата.

Ето как се разви и самият мач!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички