"Стана мода": Куадрадо вкара за Ювентус директно от корнер с фамозно изпълнение (ВИДЕО)


"Стана мода": Куадрадо вкара за Ювентус директно от корнер с фамозно изпълнение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2146 0

Ювентус взе важен успех над намиращия се в зоната на изпадащите Дженоа, след като "бианконерите" надделяха с 2:0 в кръга от Серия А. Така Масимилиано Алегри и компания се залепиха до топ 4, настанявайки се на 5-ата позиция (7 точки по-малко от четвъртия Аталанта).

Резултатът бе открит още преди да са изминали 10 минути игра, когато Хуан Куадрадо се насочи към флагчето за изпълнение на ъглов удар. Колумбиецът обаче реши изненадващо да обстрелва директно вратата на опонента и не сбърка. Фамозен удар в далечния ъгъл, отбил се и в гредата, за да влети в мрежата.

Напомняме, че съвсем наскоро бе реализиран подобен гол в италианската Серия А. При победата на шампиона Интер с 3:0 над Рома Хакан Чалханоглу вкара директно от корнер, но в неговия случай вратарят Руи Патрисио допусна огромна грешка.

Така Куадрадо стана осмият футболист, който вкарва в Серия А директно от ъглов удар от старта на последното десетилетие. Преди него са го правили Ди Натале (2010), Ригони (2012), Папу Гомес (2015), Де Пол (2017), Кайехон (2017), Пулгар (2018) и Чалханоглу (2021). Припомнете си изпълнението на Чалханоглу срещу Рома директно от корнер (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички