Пирло проговори за бъдещето на Кристиано Роналдо


Пирло проговори за бъдещето на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1758 0

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че клубът не мисли за раздяла с голямата си звезда Кристиано Роналдо и той ще играе за тима и през следващия сезон. Петкратният носител на Златната топка дойде в Торино през лятото на 2018 година с голямата цел да донесе трофея от Шампионска лига на "бианконерите", но тимът нито веднъж не преодоля четвъртфиналите в турнира в последните три сезона.

След отпадането от Порто по-рано този месец се заговори, че Роналдо ще напусне Ювентус след края на сезона, за да премине в ПСЖ или да се завърне в Реал Мадрид. Пирло обаче отхвърли подобна възможност.

"Изобщо не мислим за това, той има договор за още една година и ние сме щастливи, че той ще продължи да играе за нас. Сега сме концентрирани върху настоящия сезон и искаме да го завършим по възможно най-добрия начин. Той прави страхотен сезон, а през миналата кампания бе невероятен", коментира наставникът.

Самият Роналдо все още не е коментирал бъдещето си, но по-рано тази седмица стана ясно, че завръщане в Реал Мадрид е малко вероятно, тъй като от Кралския клуб приоритизират привличането на голямата звезда на ПСЖ и френския футбол Килиан Мбапе. Ако до подобен трансфер се стигне, то изглежда доста вероятно все пак Роналдо да се озове на "Парк де Пренс". А ето кои са трите причини, поради които Роналдо няма да се върне в Реал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички