От Реал Мадрид отново подхраниха слуховете за Роналдо, този път го стори Бутрагеньо


От Реал Мадрид отново подхраниха слуховете за Роналдо, този път го стори Бутрагеньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1560 0

Явно драмата с Кристиано Роналдо и неговото бъдеще няма да приключи скоро. Пореден тласък на спекулациите бе даден, като този път това стори директорът в "кралския клуб" Емилио Бутрагеньо, който не е първият в Реал Мадрид, подхранил слуховете.

Бутрагеньо бе запитан за завръщането на 36-годишния португалски нападател, но далеч не отрече подобна развръзка, оставяйки отворена вратичка за подобен ход. Той отговори с лаконичното: "Ще видим", когато трябваше да отговаря.

Колкото до победата за Реал над Аталанта, Бутрагеньо сподели: "Направихме невероятни усилия. Посвещаваме тази победа на феновете, които със сигурност са много горди от момчетата. Този отбор показа голяма зрялост. Бяхме сензационни в полузащитата, разчитайки и контролирайки всяко движение. Извлякохме и максимума в критичните моменти, за да отбележим. Допуснахме малко шансове пред нашата врата. Мачът бе проведен, точно както планирахме. Това бе жизненоважен мач за клуба".

Междувременно за първи път Реал Мадрид без Роналдо стига по-далеч в Шампионска лига от Ювентус с Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички