Спалети след триумфа: Феновете ще преодолеят тежките моменти от живота, щом се сетят за тази титла


Спалети след триумфа: Феновете ще преодолеят тежките моменти от живота, щом се сетят за тази титла
Снимка: GettyImages

2274 0

Старши треньорът на Наполи - Лучано Спалети, даде емоционално интервю, след като възпитаниците му донесоха третата титла на "небесносините" в историята на клуба. 

Това се случи след ремито при визитата на Удинезе (1:1), когато отново в големия герой за гранда се превърна нигерийската суперзвезда Виктор Осимен.

По този начин Спалети се превърна в най-възрастния наставник, печелил Скудетото, докато това бе първа титла за Наполи след 33 години чакане.

Емоционалното мнение на Спалети

"Проблемът за тези, които са свикнали винаги да работят здраво, като мен, е, че дори не могат да се насладят напълно на победите. Щастието е мимолетно нещо. Сега спечелих, добре, но работихме здраво. Това е житейски подход, който ти отнема нещо. Да видиш неаполитанците да се усмихват, щастливите неаполитанци са най-голямата емоция.

 

Те са тези, които ми предават щастието. Те ще могат да преодолеят тежките моменти от живота, като се замислят за този момент тук. Така че това е важно нещо. Сега се чувствам по-спокойно. Слава богу, успях да дам това щастие на неаполитанците. 

Първо, посвещавам успеха на играчите, които заслужаваха това щастие. Второто за цялата публика, за целия Неапол: това е за теб, Неапол! И на клуба, на всички, които работят в този клуб. И също за Матилде, която е моя дъщеря, и на цялото ми семейство, приятели, брат ми Марчело", завърши емоционално опитният специалист.

Вижте първите празненства след триумфа на Наполи! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички