И вторият шампионски мач на Наполи може да бъде изместен


И вторият шампионски мач на Наполи може да бъде изместен
Снимка: Getty Images

1652 0

Делегация на кметството на Удине обмисля да изтегли мача от Серия А между Наполи и Удинезе с два часа напред, за да измести началото на евентуалното парти в град Неапол.

"За момента е свикана среща за утре сутринта (б.р. вторник) в Делегацията със силите на закона и реда, Градския съвет и Удинезе, за да се управлява напливът от фенове за мача:, каза делегацията в Удине в понеделник.

Наполи се настрои за Скудето

Първоначално мачът беше насрочен за 20:45 ч. местно време и всяко решение по въпроса ще бъде взето във вторник. Остават малко повече от 48 часа преди Наполи да получи първото си Скудето от 33 години.

Победа срещу Удинезе би била достатъчна, за да спечели титлата, въпреки че има шанс те да станат шампиони, без дори да вземат точка. Това ще случи, ако вторият Лацио не успее да победи Сасуоло в сряда, тъй като няма да имат достатъчно точки да достигнат лидера.

Жест към феновете

Пренасрочването на мача също така ще доведе до пристигането на играчите на летището в Неапол, където се очаква тълпа от фенове да чакат да посрещнат отбора. Наполи също така обмисля да отвори стадион "Диего Армандо Марадона" за всички, които присъстваха на неделното равенство 1:1 със Салернитана, за да гледат мача на огромни екрани. Припомняме, че и срещата със Салернитана бе изместена от програмата поради същата причина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички